Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Прегърни дърво за сила и хармония

Прегърни дърво за сила и хармония

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k887
Поляна

Според древни вярвания е много полезно поне веднъж в годината да прегърнете дърво. То ще зареди организма ви с хармония и сила.

Дърветата извличат отрицателната енергия, помагат при лекуването на някои болести, най-вече на нервната система, и действат успокояващо.

Дърветата са незаменими помощници за хора, които имат нервен начин на живот и постоянно са подложени на стрес. Смята се, че някои дървета имат свойството да лекуват.

Достатъчно е пет минути да постоите, прегърнали дърво, и ще усетите, как в гърдите ви се разнася усещане за топлина и ви обхваща чувство на блаженство.

Дърво

За да не се притеснявате, че някой ще ви се подиграва, прегърнете дърво на място, където няма кой да ви види, или небрежно се облегнете на него. Трябва обаче да го докосвате поне с една отворена длан.

Дърветата имат свойството да увеличават биополето на човека. Преди да прегърнете дърво, разтъркайте дланите си, докато не станат горещи.

Сложете ги на разстояние двадесет сантиметра една от друга.

Представете си, че между дланите ви има енергия във вид на топка.

Въртете тази топка между дланите си, докато се затопли. Скоро ще я усетите реално и можете да я сложите върху диафрагмата си или да плеснете с ръце, за да направите енергийни ръкавици.

Ако прегръщате бреза, тя ще ви дари със спокойствие и радост. Тя е особено полезна за хора, които страдат от безпричинен страх и тревога.

Борът не е от дърветата, които можете да прегърнете, тъй като ще ви покрие със смола. Но може да подържите ръцете си върху ствола му, това ще ви зареди с енергия и оптимизъм.

Дъбът има мощна сила, той действа успокояващо и лекува много нервни състояния. Тополата има много силна енергия, както и кестенът. Можете да прегърнете абсолютно всяко дърво, то ще ви зареди с енергия и ще ви успокои, тъй като ще поеме негативните ви емоции.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
512
46
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Liusy
Liusy
28.09.2013 20:28
Е за окултна наука става дума какво лошп има :)
0
2
Веско
Веско
27.09.2013 21:38
Здравейте, тук става дума за енергия, по всичко личи че става дума за окултни дейности, четете Библия и я изучавайте, там е Истината, който е Христос! Амин !!! Поставете това в гугъла и гледайте ––
Пътешествие в свръхестественото - Роджър Морно - 1 част има и втора част със същото заглавие . Успех !!!

0
1
Asia
Asia
27.05.2012 08:41
Една прегръдка винаги много дава, но процесът е взаимозаменяем, а когато има искренност, топлота, позитивизъм - екстатично ниво на лечение :о))
3
0